Zprávy ze společnosti Zentiva

přípravky na alergii

15. dubna 2024    /    Zprávy

Zentiva rozšiřuje své portfolio volně prodejných přípravků na alergii

Pylová sezóna letos začala nezvykle brzy, pro alergiky ale máme dobrou zprávu. 

Rozšířili jsme naše portfolio volně prodejných přípravků na alergii o dva nové přírůstky, které zmírňují příznaky alergické rýmy.

Ucpaný nos, svědění v nose, tekoucí rýma, otok, kýchání. Se všemi těmito příznaky si dokáže poradit Metsandia, nová účinná léčba alergické rýmy, která je volně dostupná online i v kamenných lékárnách. Více informací o produktu najdete na: https://www.metsandia.cz. Metsandia je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje mometason-furoát. Čtěte pozorně příbalovou informaci.

 

Další z nových přípavků je Nestibil 20 mg 10 tablet, který zmírňuje příznaky alergické rýmy jako jsou kýchání, svědění v nose, rýma, ucpaný nos a slzící oči, aniž by způsoboval únavu a ospalost. 

Nestibil působí rychle a jeho účinek trvá po dobu 24 hodin. Je vhodný také k léčbě kopřivky (svědivá kožní vyrážka). Přípravek mohou užívat dospělí a dospívající od 12 let sezónně, ale i celoročně.  Více informací o produktu najdete na https://www.nestibil.cz. Nestibil 10 tablet je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje bilastinum. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.

V portfolio volně prodejných přípravků na alergii má Zentiva také stálice Zodac 10, 40, 100 tablet a Zenaro 14 tablet. Informace o těchto přípravcích na alergii a jejich variantách najdete na https://www.zentivabezreceptu.cz/kategorie/alergie/

Zodac 10, 40, 100 tablet je lék k vnitřnímu užití. Obsahuje cetirizin. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Zenaro 14 tablet je volně prodejný lék k&bsp;vnitřnímu užití. Obsahuje levocetirizin. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.