Zprávy ze společnosti Zentiva

6. listopadu 2023    /    Témata

Zaměstnanci Zentivy vlastnoručně zasadili téměř 2000 stromů

V Zentivě nám záleží na naší planetě a usilujeme o to, aby si život na ní i budoucí generace mohla užívat tak, jako my. V rámci naší Strategie udržitelnosti se proto zaměřujeme mimo jiné na výsadbu stromů a zalesňování. Abychom tuto vizi proměnili ve skutečnost, stanovili jsme si za cíl vysadit 1 000 000 stromů do roku 2030. Naši zaměstnanci svými silami přispěli k tomu cíli a vysadili téměř 2000 stromů.

Více než 60 dobrovolníků z pražské centrály se vypravilo do lesů na Benešovsku a do Rostoklat u Prahy, aby vlastnoručně vysadili další z 20 000 stromů, které letos v České republice zasadíme. Druhů vysázených stromů bylo hned několik, od buků a jilmů po javory a modříny. Touto výsadbou jsme přispěli k obnově lesa po kůrovcové kalamitě.

Jako společnost Zentiva aktivně pomáháme k celosvětové iniciativě obnovy lesů a budeme v tomto úsilí i nadále pokračovat. Věříme, že toto je správný krok kupředu k naší udržitelné budoucnosti. Připojte se k nám v této výzvě. Nezáleží na tom jestli zasadíte strom na vaší zahradě nebo se zapojíte do většího projektu, protože každá malý krok se počítá.