Zprávy ze společnosti Zentiva

Top zaměstnavatel 2023

22. února 2023    /    Zprávy

Zentiva již po osmé v řadě oceněna jako nejprestižnější zaměstnavatel ve farmaceutickém a zdravotnickém průmyslu v České republice

PRAHA – 22. února 2023: Výsledky studie Top Zaměstnavatelé 2023 potvrzují, že Zentiva je již po osmé v řadě nejprestižnějším zaměstnavatelem ve farmaceutickém a zdravotnickém průmyslu v České republice. Více než 11 500 studentů českých vysokých škol označilo Zentivu jako nejpreferovanějšího zaměstnavatele v tomto oboru.

"Ve společnosti Zentiva jsme velmi hrdí na to, co děláme. Být již po osmé v řadě oceněn v rámci studie #TopZaměstnavatelé ve farmaceutickém a zdravotnickém průmyslu v České republice je skvělé. Zejména pokud uznání přichází od mladých talentů, je to něco opravdu výjimečného. Děkujeme všem studentům a absolventům, kteří do studie #Top Zaměstnavatelé přispěli. Náš příběh se začal před 535 lety v malé lékárně v Praze a dnes dodáváme kvalitní a cenově dostupné léky více než 100 milionům lidí v Evropě i mimo ni. Investujeme do další generace, protože se chceme učit jeden od druhého a zajistit si tak dalších 500 let na naší vzrušující cestě k růstu." říká Ines Windisch, Head of HR, Communications & Sustainability. "Zentiva je jedinečná díky svým zaměstnancům, kteří jsou jednotní v cestě za naším cílem a mají silný smysl pro odpovědnost. V Praze sídlí nejen náš výrobní závod a obchodní jednotka, ale také naše výzkumné a vývojové centrum a centrála. Tato rozmanitost talentů vytváří skvělé místo pro práci, které ocení všechny generace," dodala k osmému ocenění TOP Zaměstnavatel Ines Windisch.

Průzkum Asociace studentů a absolventů se každoročně dotazuje více než 11 500 studentů a je realizován ve spolupráci s GFK, univerzitami, studentskými organizacemi a partnerskými firmami. Cílem studie je poskytnout akademické sféře informace o tom, kdo jsou Top zaměstnavatelé v České republice, a doporučit je studentům. Studie zároveň naznačí firmám, jak se stát preferovaným zaměstnavatelem.

O společnosti Zentiva

Zentiva je výrobcem vysoce kvalitních dostupných léčiv, které poskytuje pacientům v Evropě i za jejími hranicemi. Se svým týmem sestávajícím z více než 4 800 oddaných lidí a sítí výrobních závodů, včetně Prahy, Bukurešti a Ankleshwaru, usiluje Zentiva o to být lídrem v oblasti značkových generických léků v Evropě, aby co nejlépe uspokojovala každodenní potřeby lidí v oblasti zdravotní péče. Věříme, že lidé potřebují lepší přístup k vysoce kvalitním dostupným léčivům a zdravotní péči více než kdy dříve. Spolupracujeme se zdravotnickými pracovníky, lékárníky a orgány odpovídajícími za zdravotnické systémy na hledání řešení v oblasti snižování nákladů a zlepšování přístupu ke zdravotní péči. www.zentiva.cz.

Pro více informací kontaktujte:

Veronika Ocasio
Communication Specialist
Tlf.+420 722 980 358
E-mail: veronika.ocasio@zentiva.com

Sledujte nás na LinkedIn Zentiva Česká republika