Zprávy ze společnosti Zentiva

15. února 2021    /   

ZENTIVA POŠESTÉ OCENĚNA JAKO NEJLEPŠÍ ZAMĚSTNAVATEL VE SVÉM OBORU

PRAHA – 15. února 2021  Již po šesté se stala společnost Zentiva nejprestižnějším zaměstnavatelem v oboru farmacie a zdravotnictví v České republice, a to v rámci pravidelné studie TOP Zaměstnavatelé.  Navíc se letos umístila i ve speciální kategorii „FARMACEUT & LÉKAŘ“.

Jubilejní 10. ročník studie proběhl pod záštitou MPO, MPSV, MŠMT a agentury GfK. Žebříček těch nejžádanějších společností a institucí je sestavován na základě hlasování Asociace studentů a absolventů mezi studenty českých vysokých škol, kdy pořadí v kategorii „Farmacie a Zdravotnictví“ je určováno na základě zpětné vazby studentů farmaceutických a lékařských fakult vysokých škol. Ocenění v rámci speciální kategorie pak volí studenti s nejlepšími studijními výsledky. Cílem studie je identifikovat ty společnosti, ve kterých chtějí mladí talentovaní lidé zahájit a rozvíjet svou kariéru.

„Jsme velmi hrdí, že jsme v domovské zemi Zentivy opět získali tato ocenění, která potvrzují naši snahu rozvíjet mladé talenty. Věříme, že náš závazek má cenný dopad na budoucí kariéru generace Z. Osobně si velmi vážím spolupráce s mladými lidmi, během níž se navzájem učí obě strany. Ocenění je prestižní, protože zpětná vazba pochází přímo od samotných studentů. Ve společnosti Zentiva se snažíme být skvělým místem pro práci a jsme hrdí na každého člena našeho vítězného týmu, “komentuje Ines Windisch, vedoucí korporátních záležitostí a lidských zdrojů.

 

O společnosti Zentiva

Společnost Zentiva je výrobce cenově dostupných kvalitních léčivých přípravků pro evropské i mimoevropské pacienty. S více než 4 500 zaměstnanci a sítí výrobních závodů (včetně „vlajkových lodí“ v Praze, Bukurešti 
a Anklešvaru) je naším cílem dosáhnout vůdčí pozice v oblasti značkových i generických léčivých přípravků 
v Evropě a maximálně tak naplňovat každodenní potřeby všech osob v oblasti zdravotní péče.

V Zentivě věříme, že zdravotní péče má být právem, nikoli výsadou. Lidé dnes totiž více než kdy dříve potřebují lepší přístup k cenově dostupným kvalitním léčivým přípravkům a odpovídající zdravotní péči. Ve spolupráci 
s lékaři, lékárníky, velkoobchodníky, regulátory a státní správou tak poskytujeme každodenní řešení, která tvoří základ kvalitní zdravotní péče, bez níž se moderní společnost neobejde.
Více informací o společnosti Zentiva najdete na www.zentiva.cz.

Pro více informací kontaktujte:

Mounira Lemoui
Vedoucí komunikace
ZENTIVA GROUP, a.s.
U kabelovny 529/16, Dolní Měcholupy, 102 00 Prague 10
Mobil: (+420) 727 873 159
E-mail:
mounira.lemoui@zentiva.com