Zprávy ze společnosti Zentiva

4. listopadu 2020    /   

Zentiva byla oceněna za EMEA akvizici roku během slavnostního předávání cen GGB

PRAHA - 4. listopadu 2020: Zentiva obdržela cenu Global Generics & Biosimilars Bulletin 2020 v kategorii EMEA Akvizice roku. Ve 2. čtvrtletí 2020, během vrcholu první vlny krize COVID-19, dokončila Zentiva akvizici společnosti Alvogen CEE, která spojila dva z předních značkových generických a OTC podniků v regionu CEE. Tato akvizice již ukazuje ukazatele úspěchu a podporuje cestu Zentivy a její silnou ambici růst a zároveň rozšiřovat obchodní stopu společnosti.

 

„Zentivě je ctí obdržet toto prestižní ocenění a uznání. Kombinace společností Alvogen a Zentiva ve střední a východní Evropě vytváří novou silnou buňku generické, originální a OTC značky v regionu. Nový kombinovaný tým je talentovaný, rychle se pohybující a ambiciózní řídit růst z vlastního vývoje produktů a ze strategických partnerství s předními společnostmi, které chtějí angažovat Zentivu jako důvěryhodného a vysoce výkonného komercializačního partnera,”řekl Nick Haggar, výkonný ředitel, Zentiva.

O společnosti Zentiva

Zentiva je výrobcem vysoce kvalitních a cenově dostupných léků pro pacienty v Evropě i mimo ni. Se specializovaným týmem více než 4500 lidí a sítí výrobních závodů - včetně stěžejních závodů v Praze, Bukurešti a Ankleshwaru - se Zentiva snaží být šampiónem značkových a generických léků v Evropě, aby lépe podporovala každodenní potřeby lidí v oblasti zdravotní péče.
Ve společnosti Zentiva je naší snahou, aby zdravotní péče byla právem, a nikoli výsadou. Více než kdy jindy lidé potřebují lepší přístup k vysoce kvalitním dostupným lékům a zdravotní péči. Spolupracujeme s lékaři, lékárníky, velkoobchody, regulačními orgány a vládami, abychom poskytli každodenní řešení, na kterých jsme všichni závislí.

Další informace o Zentiva.com www.zentiva.com.

Media Contact

Mounira Lemoui
Head of Communications
ZENTIVA GROUP, a.s.
U kabelovny 529/16, Dolní Měcholupy, 102 00 Prague 10
Cell: (+420) 727 873 159
E-mail:
mounira.lemoui@zentiva.com