Zprávy ze společnosti Zentiva

19. října 2020    /   

Zentiva posiluje svoji přítomnost v Řecku, aby poskytla lepší služby řeckým lidem

PRAHA - 19. října, 2020: Zentiva posiluje svou přítomnost v Řecku podepsáním partnerství se společností Lavipharm na zastupování, propagaci a distribuci svých farmaceutických výrobků v Řecku. Zentiva se svoji pevně zavedenou pozicí v Evropě pokračuje v posilování svých schopností a nabízených služeb pro lidi prostřednictvím partnerství se společností Lavipharm.

“Jsme velmi hrdí na to, že posilujeme naši přítomnost v Řecku, kde chceme hrát klíčovou roli dodáváním kvalitnějších a cenově dostupnějších léků, na kterých jsou lidé každý den závislí. Zentiva spojila síly se společností Lavipharm, aby v zemi vybudovala základnu a posílila pozici Zentivy v Evropě. "Uvedl Xavier Lasserre, vedoucí obchodního oddělení Zentiva. "Jsme přesvědčeni, že díky tomuto novému partnerství, přinese kombinace našich dvou podniků hodnotu pacientům v Řecku .”

“Naše spolupráce se Zentivou, přední světovou generickou společností, ještě více zvyšuje naši obchodní přítomnost v terapeutických oblastech, které tradičně provozujeme s velkým úspěchem, například v kardiologii, centrálním nervovém systému a urologii, "komentoval Panagiotis Giannouleas, COO Lavipharm a Country Manager společnosti. "Naše silné stránky společnosti a rozsáhlé produktové portfolio se navzájem doplňují. Naše specializované týmy intenzivně spolupracují na vybudování pevného partnerství, které nás vede k lepšímu uspokojování potřeb pacientů.”

O společnosti Zentiva

Zentiva je výrobcem vysoce kvalitních cenově dostupných léků sloužících pacientům v Evropě i mimo ni. Díky specializovanému týmu více než 4 500 lidí a síti výrobních závodů - včetně vlajkových lodí v Praze a Bukurešti - se Zentiva snaží být šampionem značkových generických léků a OTC produktů v Evropě, aby lépe podporovala každodenní potřeby lidí v oblasti zdravotní péče.
Ve společnosti Zentiva je naší snahou, aby zdravotní péče byla právem a ne výsadou. Lidé více než kdykoliv předtím potřebují lepší přístup k vysoce kvalitním, cenově dostupným lékům a zdravotní péči. Spolupracujeme s lékaři, lékárníky, velkoobchodníky, regulačními orgány a vládami, abychom poskytli každodenní řešení, na kterých jsme všichni závislí.

Více informací o Zentivě se dozvíte na stránce www.zentiva.com.

Media Contact

Mounira Lemoui
Head of Communications
ZENTIVA GROUP, a.s.
U kabelovny 529/16, Dolní Měcholupy, 102 00 Prague 10
Cell:: (+420) 727 873 159
E-mail: mounira.lemoui@zentiva.com