Zprávy ze společnosti Zentiva

Top zaměstnavatel logo

20. ledna 2020    /    Témata

Generální ředitelka Zentiva CZ&SK Soňa Porubská mezi TOP 25 českými ženami

PRAHA – 20. ledna 2020 – V prestižním patnáctém ročníku soutěže Top ženy česka se mezi prvními 25 opět umístila generální ředitelka Zentiva Česká republika a Slovensko, Soňa Porubská.

Na v pořadí již patnáctém ročníku respektované byznysové a společenské události s letošním mottem „Ty, které mění svět“ udílela ceny dvacetičlenná porota složená z osobností českého byznysu a veřejné sféry nejvýznamnějším ženám, u kterých byl hodnocen především jejich vliv, výkon, podnikatelský příběh a společenský přínos.

Jsme velmi hrdi, že z celé České republiky mezi TOP 25 českých manažerek vybrala porota právě naši generální ředitelku.

O společnosti Zentiva | www.zentiva.cz


V rámci společnosti Zentiva se snažíme o to, aby zdravotní péče byla právem, nikoliv výsadou. Víc než kdykoliv v minulosti lidé potřebují lepší přístup ke zdravotní péči.

V dnešní době pak každodenní řešení, na která se všichni spoléháme, skutečně představují zásadní základ zdravého života. Společnost Zentiva pracuje pro občany Evropy. Společně se zdravotnickými odborníky, lékárníky a osobami s rozhodovací pravomocí v rámci zdravotnického systému i my cítíme závazek v oblasti snižování nákladů i lepšího přístupu ke zdravotní péči.

Díky 2 500 zaměstnancům v celé Evropě a 2 výrobním závodům v Praze a Bukurešti usilujeme o prvenství v oblasti generických a OTC přípravků, abychom lépe podporovali každodenní potřeby lidí v oblasti zdravotní péče..

 

Kontakt pro média


Lucie Šabíková
Zentiva k.s.
GSM: +420 601 551 674
U Kabelovny 130, 102 37 Praha
Česká republika
www.zentiva.cz