Zprávy ze společnosti Zentiva

Top zaměstnavatel logo

12. února 2020    /    Témata

Zentiva se stala popáté v řadě nejprestižnějším zaměstnavatelem

PRAHA – 12. února 2020 – společnost Zentiva stala včera nejprestižnějším zaměstnavatelem ve farmaceutickém a zdravotnickém průmyslu v České republice v rámci studie TOP Employer, a to již po páté v řadě! Kromě toho získala společnost Zentiva počtvrté v řadě první místo ve speciální kategorii Farmaceut a lékař.

O pořadí nejžádanějších společností a institucí rozhoduje průzkum Asociace studentů a absolventů vysokých škol, který se koná mezi více než 11 000 studenty českých vysokých a středních škol. Realizuje se ve spolupráci s prestižní agenturou pro výzkum trhu GFK, univerzitami, studentskými organizacemi a firemními partnery. Speciální kategorie Farmaceut a lékař je založena na výsledcích hlasování studentů s nejlepšími studijními výsledky podle studijního oboru.

"Jsme velmi hrdí na opětovné získání těchto cen. Výsledky studie potvrzují závazek Zentivy rozvíjet naše zaměstnance a vytvářet skvělou firemní kulturu," řekla Soňa Porubská, generální ředitelka Zentiva CZ & SK. "Je to výsledek tvrdé práce a velkého nasazení našich týmů ve výrobním závodě, v obchodní jednotce i v kancelářích, kde společně vytváříme skvělou atmosféru a děláme Zentivu skvělým místem pro práci," dodala k pátému ocenění Soňa Porubská.

O společnosti Zentiva | www.zentiva.cz

Zentiva je výrobcem vysoce kvalitních, dostupných léčivých přípravků pro pacienty v Evropě i mimo ni. Díky více než 3000 zaměstnancům v celé Evropě a síti výrobních závodů včetně dvou vlajkových lodí v Praze a Bukurešti usilujeme o prvenství v oblasti generických přípravků v Evropě, abychom lépe podporovali každodenní potřeby lidí v oblasti zdravotní péče.

V rámci společnosti Zentiva se snažíme o to, aby zdravotní péče byla právem, nikoliv výsadou. Víc než kdykoliv v minulosti lidé potřebují lepší přístup ke zdravotní péči. Společně se zdravotnickými odborníky, lékárníky a osobami s rozhodovací pravomocí v rámci zdravotnického systému i my cítíme závazek v oblasti snižování nákladů a lepšího přístupu ke zdravotní péči, na kterou se všichni spoléháme.

Více si o společnosti Zentiva najdete na www.zentiva.cz

 

Kontakt pro média


Lucie Šabíková
Zentiva k.s.
GSM: +420 601 551 674
U Kabelovny 130, 102 37 Praha
Česká republika
www.zentiva.cz